Lirik Lagu Ratna Anggita - Kawin Ciasem


Lirik Lagu Ratna Anggita - Kawin Ciasem

Lirik Lagu Kawin Ciasem by Ratna Anggita


Title : Kawin Ciasem
Artist : Ratna Anggita
Songwriter : Ali Gangga
Genre : Tarling

Kawin Ciasem Lyrics

pengen kelakon karo sampean
nyiksa ning batin
korban prasaan

lara pikiran bakar jeroan
colong colongan demen sampean

pegel ngentenane
sun pegel nunggune
lawas hubungane
kapan kang dikawine

gabug eman, gabung eman
padahal wedi ning rabi
mana demen mene sayang
wayuan kakang bli wani

bli usah megat sing tua
diwayu kula nerima
asal resmi kula gelem
senajan kawin ciasem

kula wis kadung demene
kepalang tanggung blajar sabare

lara pikiran bakar jeroan
colong colongan demen sampean

pegel ngentenane
sun pegel nunggune
lawas hubungane
kapan kang dikawine

---INTRO---

gabug eman, gabung eman
padahal wedi ning rabi
mana demen mene sayang
wayuan kakang bli wani

bli usah megat sing tua
diwayu kula nerima
asal resmi kula gelem
senajan kawin ciasem

kula wis kadung demene
kepalang tanggung blajar sabare

lara pikiran bakar jeroan
colong colongan demen sampean

pegel ngentenane
sun pegel nunggune
lawas hubungane
kapan kang dikawine

Baca Juga : Lirik Lagu Dalane Gusti by Dian Anic