Lirik Lagu Putri Kristya - Mampir Nyidro


Lirik Lagu Putri Kristya - Mampir Nyidro

Lirik Lagu Mampir Nyidro by Putri Kristya


Title : Mampir Nyidro
Artist : Putri Kristya
Songwriter : HW. Kongko
Label : BRITPRO Studio

Mampir Nyidro Lyrics

sak jan-jane ati iki ora lilo
ora ngiro tresnaku mung mbok gawe dolanan
opo sing mbok janjekke mbok terak dewe
dadi lan cidrane tatu jeroning ndodo

mbiyen weling mung aku siji sijine
nanging opo sing mbok suguhke nyesekne ndodo
cen neng ndunyo menungso mung mampir ngombe
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro

saiki wayahe kudu iso nglalekne
kabeh kenangan sing wis mbok persembahke
kabeh wis tak kekne ra nganggo perhitungan
nganti amoh ku mbok nggo mainan

jan pinter lehmu ngerek ngumbulke ati
kok ampuh eramen kowe tego ngapusi
mungkin kowe pancen ora nduwe ati
saktenane tekamu ndek wingi
mung mampir nyidro

---INTRO---

mbiyen weling mung aku siji sijine
nanging opo sing mbok suguhke nyesekne ndodo
cen neng ndunyo menungso mung mampir ngombe
nanging kowe tekamu mung mampir nyidro

saiki wayahe kudu iso nglalekne
kabeh kenangan sing wis mbok persembahke
kabeh wis tak kekne ra nganggo perhitungan
nganti amoh ku mbok nggo mainan

jan pinter lehmu ngerek ngumbulke ati
kok ampuh eramen kowe tego ngapusi
mungkin kowe pancen ora nduwe ati
saktenane tekamu ndek wingi
mung mampir nyidro

Baca Juga : Lirik Lagu Dhe Baz Ft Putri Kristya - Ngertenono