Lirik Lagu Luluk Darara - Jaran Goyang 2


Lirik Lagu Luluk Darara - Jaran Goyang 2

Lirik Lagu Jaran Goyang 2 by Luluk Darara


Title : Jaran Goyang 2
Artist : Luluk Darara
Songwriter : Ari Fafan
Label : ELVIDEO

Jaran Goyang 2 Lyrics


tegone kowe ninggalke aku dewean
mbiyen omonge yo mung aku sing disayang
mbiyen janjimu ra bakal ninggalke aku
opo mulo aku seng keno peletmu

opo jaran goyang sing gaweku sayang
opo semar mesem sing gawe kesensem
opo mulo aku ne sing raiso lali
marang janji suci sehidup semati

nganti saikine aku raiso ngelalekke
kenangan sing mbiyen kae
kowe ninggalne yowes tak ikhlasne
nanging ati iki iseh sayang ro kowe
Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Apakah Itu Cinta