Lirik Lagu LosOraRewel Official - Pangapuramu


Lirik Lagu LosOraRewel Official - Pangapuramu

Lirik Lagu Pangapuramu by LosOraRewel ciptaan dari Hermawan Susanto. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Pangapuramu
Artist : LosOraRewel
Songwriter : Hermawan Susanto
Album : Single
Label : JMD Record
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Pangapuramu Lyrics

matur nuwun wis tau
teko ning uripku
ora bakal tak lalekke
kabeh perjuanganmu

aku lungo ninggal tresno
sing tau ono
sepurane kangmas
tresnaku mung nggawe loro

dek aku iseh ora nyonko
kok kowe tego ninggal aku
nyanding uwong liyo
kurang piye nggonku iki le merjuangke
kabeh iki malah mbok anggep sepele

sepurane kangmas aku ora iso
aku anane mung gawe loro

iki ati dudu watu
kowe ojo sak penakmu
mblenjani janji sumpah setiomu
pancen kabeh iki salahku
tak jaluk sik gede pangapuramu

---INTRO---

dek aku iseh ora nyonko
kok kowe tego ninggal aku
nyanding uwong liyo
kurang piye nggonku iki le merjuangke
kabeh iki malah mbok anggep sepele

sepurane kangmas aku ora iso
aku anane mung gawe loro

iki ati dudu watu
kowe ojo sak penakmu
mblenjani janji sumpah setiomu

sepurane kangmas aku ora iso
aku anane mung gawe loro

iki ati dudu watu
kowe ojo sak penakmu
mblenjani janji sumpah setiomu
pancen kabeh iki salahku
tak jaluk sik gede pangapuramu

mung siji pesenku
karma tetap berlaku
mugo kowe langgeng karo pilihanmu
mugo kowe langgeng karo pilihanmu

Baca Juga : Lirik Lagu Pak Ndul - Teman Tapi Setan (TTS)