Lirik Lagu Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye


Lirik Lagu Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye

Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye by Happy Asmara

Title : Ndasku Mumet Ndasmu Piye
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Harry Clonthong
Album : Single
Label : Fortuna Enterprise
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lyrics

yen tak pikir pikir, tak terusne
raono gunane, raono untunge
tiwas sirah mumet pikiran sumpek
mending nyanyi wae nentremke pikirane

pethuk kanca omong ngene
pethuk tangga omong nongo
aku bingung piye solusine
masalah raono entek’e
sabendino tumpuk undung koyo bata

sega liwet lawuh tempe
ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe
bathukku anget bathukku piye

kenikir ning sor wit kates
yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan
mikir terus iso edan

pethuk kanca omong ngene
pethuk tangga omong nongo
aku bingung piye solusine
masalah raono entek’e
sabendino tumpuk undung koyo bata

sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
ndasku mumet ndasmu piye

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Tinggalen