Lirik Lagu Happy Asmara - Kebacut Loro


Lirik Lagu Happy Asmara - Kebacut Loro

Lirik Lagu Kebacut Loro by Happy Asmara

Title : Kebacut Loro
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Unang Gangsar
Album : Single
Label : Gta Label
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Kebacut Loro Lyrics

wis ping piro kowe ngelarani atiku
wis ping piro kowe nyidrani janjimu
aku sing tresno tulusing ati
nanging tego menghianati

saikine kowe njaluk ngapuro
nanging atiku wis kebacut loro
rasane ora pingin tak baleni
ngrasakake sing kepindo
loro jroning ati

bebasan sego wis dadi jenang
kebacut loro atiku saben kelingan
kowe siji-sijine sing tak sayang
nanging saiki ra nduwe kasetiaan

wis cukup mung semene wae
kisah cinta antara aku ro kowe
ora perlu diterus-teruske
timbang kesuwen loro sing tak rasakke

bebasan sego wis dadi jenang
kebacut loro atiku saben kelingan
kowe siji-sijine sing tak sayang
nanging saiki ra nduwe kasetiaan

bebasan sego wis dadi jenang
kebacut loro atiku saben kelingan
kowe siji-sijine sing tak sayang
nanging saiki ra nduwe kasetiaan
nanging saiki ra nduwe kasetiaan

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Tinggalen