Lirik Lagu Adistya Mayasari - Wurung Nyanding


Lirik Lagu Adistya Mayasari - Wurung Nyanding

Lirik Lagu Wurung Nyanding by Adistya Mayasari


Title : Wurung Nyanding
Artist : Adistya Mayasari
Songwriter : Adistya Mayasari / Eko Bece
Label : NARA Studio

Wurung Nyanding Lyrics


ngerandu ulan ugo ngerandu dino
ngarepno jejer kuwade
duh apuwo ngeliyo
gok awu awu welase

hang aran welas sing kudu nduweni
ikhlas isun merimo
masio tah rai raupan isin
timbang loro bangur wurung nyanding

reff:

aduh perihe rasane ati
sun sing kuwat sun kapusan janji
suwene isun nganten nganteni
sio sio tuwas ati mowo

muhal dhung sun pokso
kadhung sing jodone
hang sun jaluk
sedhuluran bain

aduh perihe rasane ati
sun sing kuwat sun kapusan janji
suwene isun nganten nganteni
sio sio tuwas ati mowo

muhal dhung sun pokso
kadhung sing jodone
hang sun jaluk
sedhuluran bain

Baca Juga : Lirik Lagu Adistya - Puter Giling