Lirik Lagu Ronz Asmara - Ati Opo Watu


Lirik Lagu Ronz Asmara - Ati Opo Watu

Lirik Lagu Ati Opo Watu by Ronz Asmara

Title : Ati Opo Watu
Artist : Ronz Asmara
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Ati Opo Watu Lyrics

koyo ngene rasane
tresno sing nyawiji
digawe loro ati
tetep tak gondeli
aku percoyo nadyan diapusi
mung pengin koe mari
ora malah ndadi

wis 3 tahun ngadepi sabarku
kepie wae lakumu
aku ra nesu
jan jane kui ati opo watu
kok nganti koyo ngene
leh nglarani aku

sithik wae tulung dipikirke
yen kabeh iki tibo ning awakmu

aku wis nyerah
ngeboti tresnamu
sak karepmu sak polahmu
cukup cukup cukup
lungo soko uripku

aku wis wegah
sabarku ora faedah
bendino di gawe loro
lali lali lali lali
sopo wonge sing betah yen teru
dilarani

---INTRO---

wis 3 tahun ngadepi sabarku
kepie wae lakumu
aku ra nesu
jan jane kui ati opo watu
kok nganti koyo ngene
leh nglarani aku

sithik wae tulung dipikirke
yen kabeh iki tibo ning awakmu

aku wis nyerah
ngeboti tresnamu
sak karepmu sak polahmu
cukup cukup cukup
lungo soko uripku

aku wis wegah
sabarku ora faedah
bendino di gawe loro
lali lali lali lali
sopo wonge sing betah yen teru
dilarani
sopo wonge sing betah yen teru
dilarani

Baca Juga : Lirik Lagu Bakal Kelangan - Dike Mawar Sabrina