Lirik Lagu Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni


Lirik Lagu Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni

Lirik Ikhlas Ngenteni - Happy Asmara


Title : Ikhlas Ngenteni
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Hisyam Fahmi Abbastian
Label : Global Musik Era Digital

Ikhlas Ngenteni Lyrics


pertama weruh kowe
esemmu ngelaleke sak kabehane
tansah bungah rasane
iso njagong karo kowe
jebule sandingane konco dewe

aku wes berjuang mati matian
nanging ora pernah mbok sawang
aku wes ngarepke kowe tenanan
nanging malah mbok gawe dolanan

pertama weruh kowe
esemmu ngelaleke sak kabehane
tansah bungah rasane
iso njanggong karo kowe
jebule sandingane konco dewe

aku wes berjuang mati matian
nanging ora pernah mbok sawang
aku wes ngarepke kowe tenanan
malah mbok gawe dolanan

---INTRO---

aku wes berjuang mati matian
nanging ora pernah mbok sawang
aku wes ngarepke kowe tenanan
malah mbok gawe dolanan

nganti keringet lan eluhku netes dadi siji
kowe ra ngerti opo kabeh seng wes tak lakoni
senadyan kowe milih lungo karo liyane
aku ikhlas ngenteni kowe
aku ikhlas ngenteni kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Aku Bete