Lirik Lagu OM Wawes - Yen Wis


Lirik Lagu OM Wawes - Yen Wis

Lirik Yen Wis - OM Wawes


Title : Yen Wis
Artist : OM Wawes
Songwriter : Dwi Gegana
Label : RoyalRumble Studio

Yen Wis Lyrics


yen wis titi wancine
aku bakal ninggalke kowe
wis tak pikir seko relung atiku
sing paling jeru

kudu nentokke keputusan
paling abot ning uripku
pilih lanjut opo cukup semene
aku karo kowe

susah seneng tak lakoni
kowe ngleremke ati
saben wengi kegowo ngimpi

ra nyadar koyo ngene
kangenku karo kowe
mung ngene akhire

tak culno
isi atiku kanggo kowe
sing ra iso
tergantekke ro wong liyo

percoyo
suci tresnomu kanggoku
bakal tak simpen ning ati
tekan sak matiku

---INTRO---

opo wong tuomu ra mikir
sing tak rasakke
loroku wis cukup koyo ngene
mung di sepelekke

susah seneng tak lakoni
kowe ngleremke ati
saben wengi kegowo ngimpi

ra nyadar koyo ngene
kangenku karo kowe
mung ngene akhire

tak culno
isi atiku kanggo kowe
sing ra iso
tergantekke ro wong liyo

percoyo
suci tresnomu kanggoku
bakal tak simpen ning ati
tekan sak matiku

Baca Juga : Lirik Lagu Tetep Neng Ati - Om Wawes