Lirik Lagu Nobo Sasamu Idol - Sewengi Iki Wae


Lirik Lagu Nobo Sasamu Idol - Sewengi Iki Wae

Lirik Sewengi Iki Wae - Nobo Sasamu Idol


Title : Sewengi Iki Wae
Artist : Nobo Sasamu Idol
Songwriter : Josh Rahardjo
Label : Wahana Musik

Sewengi Iki Wae Lyrics


sewengi iki wae
kancanono aku
sepisan iki penjalukku
sak durunge dadi critoku

sewengi iki wae
aku pengen nyawang kowe
pedote katresnan wengi iki
tak dungake koe seneng

restuku kowe lan deweke
aku pancen ngaku salah
ngecewake atimu
aku pancen ngaku salah
nglarani atimu
aku ra lilo nek atimu loro

ngati ati kowe neng kono
aku tansah eleng marang sliramu
aku pengen nyawang kowe seneng
senajan ora karo aku

---INTRO---

sewengi iki wae
aku pengen nyawang kowe
pedote katresnan wengi iki
tak dongake kowe seneng

restuku kowe lan deweke
aku pancen ngaku salah
nguciwake atimu
aku pancen ngaku salah
nglarani atimu
aku ra lilo nek atimu loro

ngati ati kowe neng kono
aku tansah eleng marang sliramu
aku pengen nyawang kowe seneng
senajan ora karo aku

restuku kowe lan deweke
aku pancen ngaku salah
nguciwoke atimu
aku pancen ngaku salah
nglarani atimu
aku ra lilo nek atimu loro

ngati ati kowe neng kono
aku tansah eleng marang sliramu
aku pengen nyawang kowe seneng
senajan ora karo aku

aku pengen nyawang kowe seneng
senajan ora karo aku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Lanang Pujaan