Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Dewean


Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Dewean

Lirik Aku Dewean - Nella Kharisma


Title : Aku Dewean
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : PPWW
Category : Lagu Dangdut Koplo Jawa Terbaru

Aku Dewean Lyrics


sepine wengi aku ngenteni
perihe ati sing tak rasakne
tanpo sebab kowe
ninggal aku dewean ono kene

sadar aku sadar
aku mung pelampiasan
disaat kau butuhkan

kowe mung teko gawe marem atiku
sejenak kau pergi tinggalkanku

kudu tak trimo yen iki dalane
tresnamu bedo ati bedo lambe
mergo neng kono we ono liyane
aku permisi cukop semene wae

---INTRO---

sadar aku sadar
aku mung pelampiasan
disaat kau butuhkan

kowe mung teko gawe marem atiku
sejenak kau pergi tinggalkanku

kudu tak trimo yen iki dalane
tresnamu bedo ati bedo lambe
mergo neng kono we ono liyane
aku permisi cukop semene wae

kudu tak trimo yen iki dalane
tresnamu bedo ati bedo lambe
mergo neng kono we ono liyane
aku permisi cukop semene wae

sadar aku sadar
aku mung pelampiasan
disaat kau butuhkan

Baca Juga : Lirik Lagu Dimanjain Kamu - Nella Kharisma