Lirik Lagu Ilux ID - Aku Pamit


Lirik Lagu Ilux ID - Aku Pamit

Lirik Aku Pamit - Ilux


Title : Aku Pamit
Artist : Ilux ID
Songwriter : Ilux ID
Distribution : Ilux

Aku Pamit Lyrics


kelingan janjine
ora bakal ninggalke
sajakke koe kenal de'e
kowe maleh ngene

mugo mugo
kowe seneng sayang
aku pasrah kahanane

aku pamet ninggalke kowe
mergo lungomu ora mikir aku
aku pamit aku pamit
cukup semene lekmu gawe loro

kelingan janjine
ora bakal ninggalke
sajakke kowe kenal de'e
kowe maleh ngene

mugo mugo
kowe seneng sayang
aku pasrah kahanane

aku pamet ninggalke kowe
mergo lungomu ora mikir aku
aku pamit aku pamit
cukup semene lekmu gawe loro

aku pamet ninggalke kowe
mergo lungomu ora mikir aku
aku pamit aku pamit
cukup semene lekmu gawe loro

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux - Pingin Sayang




-->