Lirik Lagu Happy Asmara - Tatu Welas


Lirik Lagu Happy Asmara - Tatu Welas

Lirik Tatu Welas - Happy Asmara


Title : Tatu Welas
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Arya Satria
Label : SR Pro

Tatu Welas Lyrics


loro ati hang sun roso
mung mergo kapusan welas
tatu welas hang nong njero ati
mergo isun salah ngewelasi riko

sun sing nyongko riko teko mung nggawe tatu
rosone sampek nyesek nong dodo
sakat welas isun wes kadung jeru
riko malah menyang ninggal isun

tatu welas hang sun tompo
mugo gawe senenge atin riko
tatu welas hang sun trimo
mugo dadi bungahe atin riko

masio isun hang keronto ronto
sun dongakno mugo seneng urip riko

---INTRO---

sun sing nyongko riko teko mung nggawe tatu
rosone sampek nyesek nong dodo
sakat welas isun wes kadung jeru
riko malah menyang ninggal isun

tatu welas hang sun tompo
mugo gawe senenge atin riko
tatu welas hang sun trimo
mugo dadi bungahe atin riko

masio isun hang keronto ronto
sun dongakno mugo seneng urip riko

tatu welas hang sun tompo
mugo gawe senenge atin riko
tatu welas hang sun trimo
mugo dadi bungahe atin riko

masio isun hang keronto ronto
sun dongakno mugo seneng urip riko

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Sontoloyo