Lirik Lagu GuyonWaton - Ajur Mumur


Lirik Lagu GuyonWaton - Ajur Mumur

Lirik Ajur Mumur - Guyon Waton


Title : Ajur Mumur
Artist : Guyonwaton
Songwriter : Dwi Gegana
Album : Single

Ajur Mumur Lyrics


uwes tak sadari aku ra sempurno
nanging atimu kuwi luweh olo
atos omonganmu nglarani atiku
wes tak turuti kekarepanmu

terus ngulayani atiku sing suci
ku bertahan tetep tak lakoni
kowe milih kae ngingkari janjimu
aku ngerti cintamu palsu

nangis pilu garing banyu motoku
kelingan esemmu gawe ku bertahan
nanging perih merelakan cinta ini
ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

---INTRO---

terus ngulayani atiku sing suci
ku bertahan tetep tak lakoni
kowe milih kae ngingkari janjimu
aku ngerti cintamu palsu

luputku mileh kowe
nyesel nemokke kowe
wes rabutuh sayangmu
tak cobo ngilangke roso

nangis pilu garing banyu motoku
kelingan esemmu gawe ku bertahan
nanging perih merelakan cinta ini
ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

nangis pilu garing banyu motoku
kelingan esemmu gawe ku bertahan
nanging perih merelakan cinta ini
ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Dalan Liyane - Guyonwaton