Lirik Lagu Denny Caknan - Layang Kangen (Tribute To Didi Kempot)


Lirik Lagu Denny Caknan - Layang Kangen (Tribute To Didi Kempot)

Lirik Layang Kangen - Didi Kempot feat. Denny Caknan


Title : Layang Kangen
Artist : Denny Caknan
Songwriter : Didi Kempot
Label : PHI Music

Layang Kangen Lyrics


layangmu tak tompo wingi kuwi
wes tak woco opo karepe atimu
trenyuh ati iki moco tulisanmu
ora kroso netes eluh neng pipiku

umpomo tanganku dadi suwiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananku
cah ayu entenono tekanku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo arep turu angel merem
ora maido sopo wong sing ora trenyuh
ora kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku kuatno atimu
cah ayu entenono tekaku

umpomo tanganku dadi suwiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananku
cah ayu entenono tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo arep turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku kuatno atimu
cah ayu entenono tekaku
cah ayu entenono tekaku

Baca Juga : Lirik Lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan