Lirik Lagu Kadung Jeru - Happy Asmara


Lirik Lagu Kadung Jeru - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Kadung Jeru


Title : Kadung Jeru
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Hendra Kumbara & Daru (Ndarboy Genk)
Label : Langit Biru Record

Kadung Jeru Lyrics


aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane
aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske
yen meh balek mbek kae

pancen dudu jodohku
senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih bagus

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane
aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske
yen meh balek mbek kae

pancen dudu jodohku
senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih bagus

dek kowe ojo nesu
pangapurane aku
durung nganti iso buka atiku

pancen bener kandamu
iki pancen salahku
mugo mugo ora dadi gelamu

pancen dudu dalane
aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske
yen meh balek mbek kae

pancen dudu jodohku
senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih bagus

pancen dudu dalane
aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske
yen meh balek mbek kae

pancen dudu jodohku
senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu
golek sing luwih bagus

senadyan kowe ra bagus
aku wis kadung jeru

Baca Juga : Lirik Lagu Terlanjur Sayang - Happy Asmara