Lirik Lagu Mati Roso - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Mati Roso - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Mati Roso


Title : Mati Roso
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Koming
Label : Gita Suara Music

Mati Roso Lyrics


mati roso nisun nyang riko
kakunono lemes maning
ketutup mendung noring sukmo
ningguli moto ati

munggo tah keneng isun jaluk
sing kepingin weruh riko
getun saiki kari getun
apuwo sing sun busek aran riko

bencel atinisun, cuil atinisun
rontok ajur leleran
roso loro iki riko hang natoni
soyo keroso perih

sing ngiro isun
tegone riko ngiris-ngiris ati

Baca Juga : Lirik Lagu Nyonggo Kangen - Anggun Pramudita