Lirik Lagu Ojo Mung Isun - James AP


Lirik Lagu Ojo Mung Isun - James AP

Lirik James AP - Ojo Mung Isun


Title : Ojo Mung Isun
Artist : James AP
Songwriter : Hidayati Samudra
Label : Samudra Record

Ojo Mung Isun Lyrics


ojo mung isun hang ngrasakaken
jerone kangen
rumongso isun welas riko
kari sing kereken

rungokno suoro ati
hang angen angen
wiwit gending iki kanggo
tombone kangen

ojo mung isun hang ngrasakaken
jerone kangen
rumongso isun welas riko
kari sing kereken

rungokno suoro ati
hang angen angen
wiwit gending iki kanggo
tombone kangen

sedino dino riko raono kabare
ojo mung isun hang duwe kangen
ojo mung isun hang angen angen

masio ringkono
riko endi welase
ojo mung isun hang duwe roso
ojo mung isun hang welas nyang riko

ojo mung isun hang ngrasakaken
jerone kangen
rumongso isun welas riko
kari sing kereken

rungokno suoro ati
hang angen angen
wiwit gending iki kanggo
tombone kangen

sedino dino riko raono kabare
ojo mung isun hang duwe kangen
ojo mung isun hang angen angen

masio ringkono
riko endi welase
ojo mung isun hang duwe roso
ojo mung isun hang welas nyang riko

hang duwe roso
ojo mung isun hang welas nyang riko

Baca Juga : Lirik Lagu Curigo - Syahiba Saufa & James AP