Lirik Lagu Siap Loro Ati - Mahesa Ofky

Lirik Lagu Siap Loro Ati - Mahesa Ofky

Lirik Mahesa Ofky - Siap Loro Ati


Title : Siap Loro Ati
Artist : Mahesa Ofky
Songwriter : Galank Def
Label : DD Star Record

Siap Loro Ati Lyrics


nganti tak belani uripku rekoso
nanging kowe iseh ra rumongso
jane aku ngerti kowe duwe tunangan
ku tetep berjuang mergo ku terlalu sayang

aku siap loro ati
aku siap loro ati

tresno wes kadung tresno
tibane cidro
wis kadung njegur
tibane ajur

tresno wes kadung tresno
malah ngeliyo
ati wis gelo
nambahi loro

INTRO

nganti tak belani uripku rekoso
nanging kowe iseh ra rumongso
jane aku ngerti kowe duwe tunangan
ku tetep berjuang mergo ku terlalu sayang

aku siap loro ati
aku siap loro ati

tresno wes kadung tresno
tibane cidro
wis kadung njegur tibane ajur

tresno wes kadung tresno
malah ngeliyo
ati wis gelo nambahi loro

tresno wes kadung tresno tibane cidro
wis kadung njegur tibane ajur
tresno wes kadung tresno malah ngeliyo
ati wis gelo nambahi loro
ati wis gelo nambahi loro

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Lentera Hati