Lirik Lagu Layang Kangen - Lintang Piscesa

Lirik Lagu Layang Kangen - Lintang Piscesa

Lirik Lintang Piscesa - Layang Kangen


Title : Layang Kangen
Artist : Lintang Piscesa
Songwriter : Didi Kempot
Label : Global Musik Era Digital

Layang Kangen Lyrics


layangmu tak tompo wingi kuwi
wis tak woco opo karepe atimu
trenyuh ati iki moco tulisanmu
ra kroso netes eluh neng pipiku

umpomo tanganku dadi suwiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananmu
wong bagos entenono tekanmu

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo arep turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku, kuatno atimu
wong bagos entenono tekanku

umpomo tanganku dadi suwiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananmu
wong bagos entenono tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo arep turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku, kuatno atimu
wong bagos entenono tekanku
wong bagos entenono tekanku

Baca Juga : Lirik Lagu Iso Iso Mundur - Lintang Piscesa