Lirik Lagu Ojo Gelo - Jihan Audy


Lirik Lagu Ojo Gelo - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Ojo Gelo


Title : Ojo Gelo
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Toni Monata
Label : Pelita Utama

Ojo Gelo Lyrics


mbiyen kowe janji karo aku
wong tuamu trimo kahananku
kowe bakal nyanding sliraku
nanging nyatane kowe ninggalke aku

kowe janji sumpah tresno suci
aku lan kowe bakal dadi siji
nanging saiki kowe wes duwe ganti
nelongso ati aku mbok apusi

kowe mblenjani janjimu
janjimu janji janji palsu
nelongso nelongso atiku
amergo kebacut tresnaku

saiki ojo gelo
aku disanding wong liyo
mbiyen aku rekoso
saiki uripku mulyo

aku wes bahagia
disanding wong sing tak tresno
kowe ra usah cidro
lilakno anggonku lungo

INTRO

kowe mblenjani janjimu
janjimu janji janji palsu
nelongso nelongso atiku
amergo kebacut tresnaku

saiki ojo gelo
aku disanding wong liyo
mbiyen aku rekoso
saiki uripku mulyo

aku wes bahagia
disanding wong sing tak tresno
kowe ra usah cidro
lilakno anggonku lungo

saiki ojo gelo
aku disanding wong liyo
mbiyen aku rekoso
saiki uripku mulyo

aku wes bahagia
disanding wong sing tak tresno
kowe ra usah cidro
lilakno anggonku lungo

ho .. oo ..
ha .. aa ..

Baca Juga : Lirik Lagu Balen - Jihan Audy