Lirik Lagu Ngenes Tanpo Riko - Irenne Ghea

Lirik Lagu Ngenes Tanpo Riko - Irenne Ghea

Lirik Irenne Ghea Monderela - Ngenes Tanpo Riko

Title : Ngenes Tanpo Riko
Artist : Irenne Ghea
Songwriter : James AP
Album : Duta Nirwana Music Vol. 11
Label : Milady Record

Lyrics Ngenes Tanpo Riko

magih tah eling
bengen wayah sun sanding
guyon keloronan
koyo sing ono maning

magih tah eling
riko lan isun
matri janji bareng
urip seneng bareng

saiki sewang-sewangan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

isun ngenes, isun ngenes
isun ngenes urip tanpo riko

sun magih eling bengen riko sun sanding
guyon keloronan koyo sing ono maning
sun magih eling riko lan isun
matri janji bareng, pengen urip bareng

saiki sewang-sewangan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

saiki sewang-sewangan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

isun ngenes, isun ngenes
isun ngenes urip tanpo riko
isun ngenes, isun ngenes
isun ngenes urip tanpo riko

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.