Lirik Lagu Bromo Ninggal Janji - Intan Cha Cha


Lirik Lagu Bromo Ninggal Janji - Intan Cha Cha

Lirik Intan Chacha - Bromo Ninggal Janji


Title : Bromo Ninggal Janji
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Ima Susanti SBR
Label : SBR - PRO

Bromo Ninggal Janji Lyrics


endahe gemerlip lintang
sing nduwur ning awang awang
neng sayange aku mung biso nyawang

duh indahe wengi iki
rembulan setyo ngancani
eling marang janji naliko kuwi

sumilire angin wengi
sing biyen ngelus rambutku
neng sayange kowe ra ono sandingku
gawe gelo atiku

aku kang tulus lan tresno
ngugemi tuluse roso
roso tresno ono sak jroning dodo

jenengmu biyen tak tulis
ono uwite cemoro
ora ilang biyen nganti ganti mongso
dadi seksine tresno

pucuke cemoro sing ono lerenge bromo
kangen pingin krungu tembang tembang tresno
kae mego mendung tansah setyo dadi payung
payunge ati sing lagi nandang wuyung

---INTRO---

endahe gemerlip lintang
sing nduwur ning awang awang
neng sayange aku mung biso nyawang

duh indahe wengi iki
rembulan setyo ngancani
eling marang janji naliko kuwi

sumilire angin wengi
sing biyen ngelus rambutku
neng sayange kowe ra ono sandingku
gawe gelo atiku

aku kang tulus lan tresno
ngugemi tuluse roso
roso tresno ono sak jeroning dodo

jenengmu biyen tak tulis
ono uwite cemoro
ora ilang biyen nganti ganti mongso
dadi seksine tresno

pucuke cemoro sing ono lerenge bromo
kangen pingin krungu tembang tembang tresno
kae mego mendung tansah setyo dadi payung
payunge ati sing lagi nandang wuyung
payunge ati sing lagi nandang wuyung

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Sewates Kerjo