Lirik Lagu Aku Tenang - Emily Young

Lirik Lagu Aku Tenang - Emily Young

Lirik Emily Young - Aku Tenang


Title : Aku Tenang
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Raply/Wahyu
Label : ARD Management

Aku Tenang Lyrics


sumilire angin ndalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

wes suwe aku ngenteni kowe
nganti saiki biso dadi siji
mung kowe sing purun nompo opo kahananku
matursuwun tresnomu mung kanggo aku

reff

pengenku siji nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo sing iso misahake
cukup sliramu gawe atiku tenang
ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Rela Demi Cinta - FDJ Emily Young