Lirik Lagu Sepurane Wae - Jejak Kharisma

Lirik Lagu Sepurane Wae - Jejak Kharisma

Lirik Jejak Kharisma - Sepurane Wae


Title : Sepurane Wae
Artist : Jejak Kharisma
Songwriter : Opeck Nagud
Label : Bozze Management

Sepurane Wae Lyrics


ra ono niatan ning ati
gawe kowe loro ati
nanging raiso tak pekso
ati iki tresno marang kowe

tak jaluk kowe sing ngerteni
ojo kowe loro ati
atiku iki wes ono sing nduwe
raiso yen mesti dibagi

mending kowe nggoleko sing liyane
sing tulus sayang marang kowe opo anane

sepurane wae, aku njaluk sepuro
raiso tak balesi sayangmu marang aku
sepurane wae, aku njaluk sepuro
ati iki wes ono sing nduwe

mending kowe nggoleko sing liyane
sing tulus sayang marang kowe opo anane

sepurane wae, aku njaluk sepuro
raiso tak balesi sayangmu marang aku
sepurane wae, aku njaluk sepuro
ati iki wes ono sing nduwe

sepurane wae, aku njaluk sepuro
mending kowe nggoleko liyane

Baca Juga : Lirik Lagu Jejak Kharisma - Ora Betah