Lirik Lagu Kangen Nickerie - Intan Chacha


Lirik Lagu Kangen Nickerie - Intan Chacha

Lirik Intan Chacha - Kangen Nickerie


Title : Kangen Nickerie
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Didi Kempot
Album : Duta Nirwana Music Vol. 11
Label : Milady Record

Kangen Nickerie Lyrics


sepine wengi iki
neng kene aku ngenteni
kesuwen-suwene wis pirang sasi
neng nickerie kowe ra bali
opo aku salah naliko urip sak omah

rembulan sing ngilo ono segoro
padhangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko-teko
neng nickerie lali kulo
opo aku salah naliko urip sak omah

aku nangis aku kangen
janjine biyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
gek muliho neng kene aku ngenteni

rembulan sing ngilo ono segoro
padhangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko-teko
neng nickerie ndang muliho
opo aku salah naliko urip sak omah

aku nangis aku kangen
janjimu biyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
neng muliho aku ngenteni
neng nickerie gek enggal bali

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Sugeng Dalu




-->