Lirik Lagu Sing Yakin - Vita Alvia Ft. Ilux

Lirik Lagu Sing Yakin - Vita Alvia Ft. Ilux

Lirik Vita Alvia Feat Ilux - Sing Yakin


Title : Sing Yakin
Artist : Vita Alvia & Ilux
Songwriter : Ilux
Label : Aneka Safari Records

Sing Yakin Lyrics


seumpomo riko biso sun nduweni
sing kiro isun gawe loro
welas isun iki tulus sampek mati
sing mungkin sanggup ngelarani

isun iki janji
njogo welas suci
ilang nyowo isun belani

sepurane isun magih sing yakin
welas riko nong awak isun iki
isun tau ngerasakno perih
mergo di apusi

umpomo welas riko tulus temenan
sun jaluk riko menyang nong wong tuwek isun
riko njaluk isun
riko lamar isun
buru sun percoyo

seumpomo riko biso sun nduweni
sing kiro isun gawe loro
welas isun iki tulus sampek mati
sing mungkin sanggup ngelarani

isun iki janji
njogo welas suci
ilang nyowo isun belani

sepurane isun magih sing yakin
welas riko nong awak isun iki
isun tau ngerasakno perih
mergo di apusi

umpomo welas riko tulus temenan
sun jaluk riko menyang nong wong tuwek isun
riko njaluk isun
riko lamar isun
buru sun percoyo

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Ayo Mama