Lirik Lagu Syahiba Saufa - Omongan Miring


Lirik Lagu Syahiba Saufa - Omongan Miring

Lirik Omongan Miring - Syahiba Saufa


Title : Omongan Miring
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Mas Wawan
Label : DF PRO

Omongan Miring Lyrics


soro dadi koyok isun
oleh lakon kari gedigi
sakat pisahan
urip sun dewekan
mesti cacat moto hang nyawang

isun sampek repot tingkah
obah sitik nompo salah
munyik sing wani
nangis sun wedi
mung ngempet baen kabeh nong ati

mung bisone yo mung ndeleng
hang sun lakoni sing tau bener
omongan miring sun terimo
isun mung ngarep hang bener bener welas
gancango teko

---INTRO---

isun sampek repot tingkah
obah sitik nompo salah
munyik sing wani
nangis sun wedi
mung ngempet baen kabeh nong ati

mung bisone yo mung ndeleng
hang sun lakoni sing tau bener
omongan miring sun terimo
isun mung ngarep hang bener bener welas
gancango teko

mung bisone yo mung ndeleng
hang sun lakoni sing tau bener
omongan miring sun terimo
isun mung ngarep hang bener bener welas
gancango teko
gancango teko

Baca Juga : Lirik Lagu Hang Keloro - Syahiba Saufa