Lirik Lagu Iso Iso Mundur - Ilux ID

Lirik Lagu Iso Iso Mundur - Ilux ID

Lirik Ilux - Iso Iso Mundur


Title : Iso Iso Mundur
Artist : Ilux ID
Songwriter : H.GOPY
Label : Duta Music

Iso Iso Mundur Lyrics


nyesel aku wes tau sayang karo kowe
ternyata aku salah besar menilai
wong koyo kowe
sing wis tau enek ning njero atiku

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso melayu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu mbok jogo
ojo mbok gawe loro
mergo yen wis ilang
ra podo karo sing bakal kate teko

nyesel aku wes tau sayang karo kowe
ternyata aku salah besar menilai
wong koyok kowe
sing wes tau enek neng njero atiku

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso melayu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu mbok jogo
ojo mbok gawe loro
mergo yen wes ilang
ra podo karo sing bakal kate teko

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso melayu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu mbok jogo
ojo mbok gawe loro
mergo yen wes ilang
ra podo karo sing bakal kate teko

mergo yen wes ilang
ra podo karo sing bakal kate teko

Baca Juga : Lirik Lagu Buntu Dalane - Ilux