Lirik Lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan

Lirik Lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan

Lirik Denny Caknan - Tanpo Tresnamu


Title : Tanpo Tresnamu
Artist : Denny Caknan
Songwriter : Ary Setyo Widodo
Album : Single

Tanpo Tresnamu Lyrics


biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wis bedo kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nerimo karo putusane
sak tenane ati loroktm iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

---INTRO---

opo kudu pasrah kahanane
kudu nerimo karo putusane
sak tenane ati loroktm iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

kepiye maneh caraku
ngelalekno esem guyumu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu
ming sepi tanpo tresnamu

Baca Juga : Lirik Lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek