Lirik Lagu Kasihku - Adelia Sanca

Lirik Lagu Kasihku - Adelia Sanca

Lirik Adelia Sanca - Kasihku


Title : Kasihku
Artist : Adelia Sanca
Songwriter : Mafy Keyboard
Label : Rajawali Mitra Musik

Kasihku Lyrics


naliko jaman semono
tresno seng ning njero dodo
tak simpen nganti sa'iki
sliramu seng reriduh ati

tresnaku ra bakal cidro
nadyan sliramu ra kroso
sabar angonku ngenteni
senajan sliramu ra ngerti

kasih kowe seng paling tresani
nganti urep tekaneng pati
yo mung sliramu
seng njero ati

senajan sliramu sa'iki neng kono
bebrayan karo prio liyo
aku mung biso melu dedungo
urepmu mulyo

Baca Juga : Lirik Lagu Baref KDI feat Stevendro - Cinta dan Kenangan