Lirik Lagu Loro Sesigar - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Loro Sesigar - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Loro Sesigar


Title : Loro Sesigar
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Wiroso
Label : Samudra Record

Loro Sesigar Lyrics


waktu kembang mawar mekar
mbarengi ati kang wis tambar
cinta suci kang sing kebales
koyo koyo ati loro sesigar

sopo wonge sing kantru kantru
loro siji krosone sewu
gelang alit ring driji kiwo
kembang mawar di gowo wong liyo

alah nagut riko ngloro ati
janjine riko nyulayani
weruho gedigi sing arep kenalan
wis kadung ati loro sesigar

sopo wonge sing kantru kantru
loro siji krosone sewu
gelang alit ring driji kiwo
kembang mawar di gowo wong liyo

alah nagut riko ngloro ati
janjine riko nyulayani
weruho gedigi sing arep kenalan
wis kadung ati loro sesigar

sopo wonge sing kantru kantru
loro siji krosone sewu
gelang alit ring driji kiwo
kembang mawar di gowo wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Ojo Bosen - Syahiba Saufa