Lirik Lagu Ojo Lungo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Ojo Lungo - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Ojo Lungo


Title : Ojo Lungo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi kempot
Album : Virgo Musik Vol 2
Label : DSA Record

Ojo Lungo Lyrics


durung lego roso jroning dodo
durung mari rasane kangenku
lagi pethuk sak kedipan moto
isih durung biso kanggo tombo

ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku maneh
yen lungo gowo sisan atiku

ra biso aku ora biso
ngapusi rasane ati
bola bali wis tak lalekke
malah tansah eling wae

ra biso aku ora biso
ngapusi rasane ati
bola bali wis tak lalekke
neng aku sih seneng kowe

sak umpomo kowe mangerteni
sewu loro mlumpuk dadi siji
pirang tahun nggonku nutup ati
mung tekamu sing tansah tak anti

ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku meneh
yen lungo gowo sisan atiku

---INTRO---

ra biso aku ora biso
ngapusi rasane ati
bola bali wis tak lalekke
malah tansah eling wae

ra biso aku ora biso
ngapusi rasane ati
bola bali wis tak lalekke
neng aku sih seneng kowe

sak umpomo kowe mangerteni
sewu loro mlumpuk dadi siji
pirang tahun nggonku nutup ati
mung tekamu sing tansah tak anti

ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku meneh
yen lungo gowo sisan atiku

yen lungo gowo sisan atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Mr. Mendem - Nella Kharisma