Lirik Lagu Mr. Mendem - Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon

Lirik Lagu Mr. Mendem - Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon

Lirik Nella Kharisma Ft. Candra Blangkon - Mister Mendem


Title : Mr. Mendem
Artist : Nella Kharisma & Candra Blangkon
Songwriter : Cak Diqin
Musik : Lagista
Label : CR Production

Mr.Mendem Lyrics


aku wis kondo ciu marakke ciloko
aku wis matur mensen ning omongan nglantur
wis tak aturi yen vodka marakke lali
banjur ngunjuk bir sampeyan dadine kenthir

ora tak gagas, penting sih so tuku beras
ora tak anggep, penting anak bojo wareg
ojo muna muni nuturi koyo kiai
ditoke wae yen klenger wis ndlosor dewe

ra keno tak kandani
yen ngono aku ra sudi
lilakno aku bali
wong tuwoku kuat ngingoni

ojo cekak atimu
wis tak cukupke lelakonku
pancene bener kandamu
mergo mendem rusak awakku

yen wis mari konco konco di pamiti
sokor gage mendem do ditinggalake

selamat tinggal koncoku lereno ndugal
dongakno kuat mendemku wis ora kumat

---INTRO---

aku wis kondo ciu marakke ciloko
aku wis matur mensen neng omongan nglantur
wis tak aturi yen vodka marakke lali
banjur ngunjuk bir sampeyan dadine kenthir

ora tak gagas, penting sihiso tuku beras
ora tak anggep, penting anak bojo wareg
ojo muna muni nuturi koyo kiayi
ditoke wae yen klenger wis ndlosor dewe

ra keno tak kandani
yen ngono aku ra sudi
lilakno aku bali
wong tuwoku kuat ngingoni

ojo cekak atimu
wis tak cukupke lelakonku
pancene bener kandamu
mergo mendem ngrusak awakku

yen wis mari konco konco di pamiti
sokor gage mendem do ditinggalake

selamat tinggal koncoku lereno ndugal
dongakno kuat mendemku wis ora kumat

Baca Juga : Lirik Lagu Serupa Tapi Tak Sama - Nella Kharisma