Lirik Lagu Pantai Prigi - Deviana Safara

Lirik Lagu Pantai Prigi - Deviana Safara

Lirik Deviana Safara - Pantai Prigi


Title : Pantai Prigi
Artist : Deviana Safara
Songwriter : M. Muchson
Label : Rafi Record

Pantai Prigi Lyrics


pantai prigi pantai sing edi peni
ngelingake sliramu sing tak tresnani
naliko sliramu pamit neng luar negeri
tak ikhlasne senajan abot neng ati

limang tahun sliramu tak anti anti
aku neng kene tansah ngugemi janji
kabar sing tak tompo sliramu duwe ganti
atiku loro sliramu mblenjani janji

aku ra nyongko sliramu pancen tego
medot tresno mlayu karo wong liyo
opo sliramu wes keno gudo
opo iku pancen mok karepno

janjimu arep setyo lan tuhu
mung awakku neng jero atimu
nyatane tresnomu sak kembange tebu
aku neng kene ora ngenteni balimu

INTRO

pantai prigi pantai sing edi peni
ngelingake sliramu sing tak tresnani
naliko sliramu pamit neng luar negeri
tak ikhlasne senajan abot neng ati

limang tahun sliramu tak anti anti
aku neng kene tansah ngugemi janji
kabar sing tak tompo sliramu duwe ganti
atiku loro sliramu mblenjani janji

aku ra nyongko sliramu pancen tego
medot tresno mlayu karo wong liyo
opo sliramu wes keno gudo
opo iku pancen mok karepno

janjimu arep setyo lan tuhu
mung awakku neng jero atimu
nyatane tresnomu sak kembange tebu
aku neng kene ora ngenteni balimu

mbrebes mili yen eling sliramu
nangis batin ngrasakke tresnoku
opo iki nasib lan takdirku
nandang tresno entuke keloro loro

mbrebes mili yen eling sliramu
nangis batin ngrasakke tresnoku
opo iki nasib lan takdirku
nandang tresno entuke keloro loro
nandang tresno entuke keloro loro

Baca Juga : Lirik Lagu Deviana Safara - Konco Dolan


Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.