Lirik Lagu Gemantung Roso - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Gemantung Roso - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Gemantung Roso


Title : Gemantung Roso
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Arif Citenx
Label : Samudra Record

Gemantung Roso Lyrics


mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wis ilang
dadi duwen wong liyan

rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran

sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balekno ring pangkuan

magih wis duwen wong liyan
jujur sing lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki
mugo bain dadi jodo pati

---INTRO---

mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sun temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

Baca Juga : Lirik Lagu Buwangen Adoh - Syahiba Saufa