Lirik Lagu Sukete Tonggo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Sukete Tonggo - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Sukete Tonggo


Title : Sukete Tonggo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Album : Om. Java Music
Label : Milady Record

Sukete Tonggo Lyrics


apuwo riko tego
mungkiri endah janji janji
jare isun hang riko demen
tapi wong liyo hang di angen

loro rasane ati
isun sing tau di regani
sembarange wes sun elungno
magih ngelirik sukete tonggo

sego wis kadung dadi jenang
karuan baen di santeni
mergo ati wis kadung wirang
mesisan isun jeburi

piring beling ojo di banting
kurepno nong duwur pelonco
hang di sanding sing welas maning
saben dino keronto ronto

---INTRO---

apuwo riko tego
mungkiri endah janji janji
jare isun hang riko demen
tapi wong liyo hang di angen

loro rasane ati
isun sing tau di regani
sembarange wes sun elungno
magih ngelirik sukete tonggo

sego wis kadung dadi jenang
karuan baen di santeni
mergo ati wis kadung wirang
mesisan isun jeburi

piring beling ojo di banting
kurepno nong duwur pelonco
hang di sanding sing welas maning
saben dino keronto ronto

sego wis kadung dadi jenang
karuan baen di santeni
mergo ati wis kadung wirang
mesisan isun jeburi

piring beling ojo di banting
kurepno nong duwur pelonco
hang di sanding sing welas maning
saben dino keronto ronto

Baca Juga : Lirik Lagu Tiada Yang Lain - Nella Kharisma