Lirik Lagu Ngangen - Lutfiana Dewi

Lirik Lagu Ngangen - Lutfiana Dewi

Lirik Lutfiana Dewi - Ngangen


Title : Ngangen
Artist : Lutfiana Dewi
Songwriter : Ekzel
Album : The Best Aneka Safari "DENATA" Mundur Alon Alon
Label : Aneka Safari Records

Ngangen Lyrics


isun biso ngangen mergo welas
isun biso ngangen mergo sayang
gusti sampekeno salam iki
isun magih ngenteni

nong sepine angin wengi
isun rasakno kangen iki
kangen hang keliwat jeru
nong awak riko
nong awak riko

nong sepine angin dalu
nggarai sun sing biso turu
suwi sing tau ketemu
suwi sing tau ketemu

masio moto iki merem
sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
welas isun tolong rungokaken
jeritan suworo atinisun

isun biso ngangen mergo welas
isun biso ngangen mergo sayang
gusti sampekeno salam iki
isun magih ngenteni

jaluk tulung ojo di baleni
roso loro hang koyo gedigi
cukup isun baen hang ngerasakaken
cukup isun baen hang ngerasakaken

---INTRO---

isun biso ngangen mergo welas
isun biso ngangen mergo sayang
gusti sampekeno salam iki
isun magih ngenteni

nong sepine angin wengi
isun rasakno kangen iki
kangen hang keliwat jeru
nong awak riko
nong awak riko

nong sepine angin dalu
nggarai sun sing biso turu
suwi sing tau ketemu
suwi sing tau ketemu

masio moto iki merem
sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
welas isun tolong rungokaken
jeritan suworo atinisun

isun biso ngangen mergo welas
isun biso ngangen mergo sayang
gusti sampekeno salam iki
isun magih ngenteni

jaluk tulung ojo di baleni
roso loro hang koyo gedigi
cukup isun baen hang ngerasakaken
cukup isun baen

isun biso ngangen mergo welas
isun biso ngangen mergo sayang
gusti sampekeno salam iki
isun magih ngenteni

jaluk tulung ojo di baleni
roso loro hang koyo gedigi
cukup isun baen hang ngerasakaken
cukup isun baen hang ngerasakaken

Baca Juga : Lirik Lagu Kepokso Isun - Lutfiana Dewi