Lirik Lagu Medot Janji - Ilux

Lirik Lagu Medot Janji - Ilux

Lirik Ilux ID - Medot Janji


Title : Medot Janji
Artist : Ilux
Songwriter : Zulfikar
Label : Global Musik Era Digital

Medot Janji Lyrics


kelingan mawar abang sing gemantung neng
rambutmu tak jogo utuh njero laciku

ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan
kelingan kowe tego medot janji

sak jeroning segoro luwih jero loro iki
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
njodoku ora popo njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe

aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kui lungo nglalekne aku

sabendino saben waktu kepikiran awakmu
aku ngerti sing dipikir ra rumongso

Baca Juga : Lirik Lagu Sing Tak Sawang Kae Jebule Bojomu - Ilux ID