Lirik Lagu Ikhlas Lahir Batine - Ilux

Lirik Lagu Ikhlas Lahir Batine - Ilux

Lirik Ilux ID - Ikhlas Lahir Batine


Title : Ikhlas Lahir Batine
Artist : Ilux
Songwriter : Ilux
Label : Pelita Utama

Ikhlas Lahir Batine Lyrics


yen pancen takdir uripku
jodo karo kowe
wes tak pastikne
ning njero ati selawase

senajan ati wes manteb
lan podo yakine
aku tak tembung
budal karo kowe

percoyo karo aku
ra bakal ngloro atimu
lalekno tentang masa lalu
yo mung kowe sing ning njero atiku

tak sampekno ning angin wengi
sing tak anti anti
tansah sesandingan
karo kowe selawase

matur suwun tak ucapne
wes ono ning kene
sampun ikhlas lahir batine
nrimo kahanan sing koyo ngene

---INTRO---

yen pancen takdir uripku
jodo karo kowe
wes tak pastikne
ning njero ati selawase

senajan ati wes manteb
lan podo yakine
aku tak tembung
budal karo kowe

percoyo karo aku
ra bakal ngloro atimu
lalekno tentang masa lalu
yo mung kowe sing ning njero atiku

tak sampekno ning angin wengi
sing tak anti anti
tansah sesandingan
karo kowe selawase

matur suwun tak ucapne
wes ono ning kene
sampun ikhlas lahir batine
nrimo kahanan sing koyo ngene

tak sampekno ning angin wengi sing tak anti anti
tansah sesandingan karo kowe selawase
matur suwun tak ucapne wes ono ning kene
sampun ikhlas lahir batine nrimo kahanan sing koyo ngene
sampun ikhlas lahir batine nrimo kahanan sing koyo ngene

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux - Abot Mantan