Lirik Lagu Sungkan Rame - Alvi Ananta


Lirik Lagu Sungkan Rame - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Sungkan Rame


Title : Sungkan Rame
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Atang Arthuro
Label : Sandi Records

Sungkan Rame Lyrics


mageh biso sabar biso sun tahan
sun unggahaken sun udunaken
sungkan rame isun sungkan nuruti
masio loro nong njero ati

kapan ndane riko sadare
kapan ndane marine

baris baris bosen tansoyo kandem
sun heran riko mageh sing ngroso
opo nganteni isun ilang
buru keroso dung kelangan

ojo getun yo riko
kadung isun ngeliyo
dung isun sampek monting
sing kiro balik maning

ojo getun yo riko
kadung isun ngeliyo
dung isun sampek monting
sing kiro balik maning

INTRO

mageh biso sabar biso sun tahan
sun unggahaken sun udunaken
sungkan rame isun sungkan nuruti
masio loro nong njero ati

kapan ndane riko sadare
kapan ndane marine

ojo getun yo riko
kadung isun ngeliyo
dung isun sampek monting
sing kiro balik maning

ojo getun yo riko
kadung isun ngeliyo
dung isun sampek monting
sing kiro balik maning

Baca Juga : Lirik Lagu Upo - Alvi Ananta