Lirik Lagu Sewu Watu Sewu Ati - Agung Pradanta

Lirik Lagu Sewu Watu Sewu Ati - Agung Pradanta

Lirik Agung Pradanta - Sewu Watu Sewu Ati


Title : Sewu Watu Sewu Ati
Artist : Agung Pradanta
Songwriter : Agung Pradanta
Label : Titik Aman Management

Sewu Watu Sewu Ati Lyrics


kerlipe lintang wengi iki
tansah nggawe bingunge ati
padhange sinare rembulan
ati iki kadang bimbang

panase srengenge yen awan
kadang salah ngarteke katresnan
naliko mendung dadi udan
ngapunten wes kelaran

ra iso aku nahan roso salahku neng ati
matur nuwun wes gelem ndampingi
sabarmu kuwi ngeluwihi sewu watu sewu ati
kerep tak larani nanging ora bedo ati

aku iseh kelingan
nalikane ngucap janji ning mangunan
jembatan kenangan
seksi bisu nalikane sesandingan
aku ro kowe tak akan terpisahkan

ra iso aku nahan roso salahku neng ati
matur nuwun wes gelem ndampingi
sabarmu kuwi ngeluwihi sewu watu sewu ati
kerep tak larani nanging ora bedo ati

aku iseh kelingan
nalikane ngucap janji ning mangunan
jembatan kenangan seksi bisu nalikane sesandingan
aku ro kowe tak akan terpisahkan

aku iseh kelingan
nalikane ngucap janji ning mangunan
jembatan kenangan seksi bisu nalikane sesandingan
aku ro kowe tak akan terpisahkan

Baca Juga : Lirik Lagu Nguras Ati - Agung Pradanta