Lirik Lagu Irenne Ghea - Sing Mungkin

Lirik Lagu Irenne Ghea - Sing Mungkin

Lirik Sing Mungkin - Irenne Ghea Monderela


Title : Sing Mungkin
Artist : Irenne Ghea
Songwriter : Bima
Label : Asia Mimantara

Lyrics Sing Mungkin


sing mungkin sun baleni maning
kisah hang wes ngelarani batin
riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
pungkasane isun riko tinggalno

saiki buru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
sun roso urip sepi tanpo riko

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

sing mungkin sun baleni maning
kisah hang wes ngelarani batin
riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
pungkasane isun riko tinggalno

saiki buru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
sun roso urip sepi tanpo riko

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

Baca Juga : Lirik Lagu Ibu - Irenne Ghea