Lirik Lagu Langit Iseh Biru - Intan Chacha


Lirik Lagu Langit Iseh Biru - Intan Chacha

Lirik Intan Chacha - Langit Iseh Biru


Title : Langit Iseh Biru
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Kenool
Label : Gita Suara Music

Langit Iseh Biru Lyrics


mas piye kabarmu
uwes suwe ora ketemu
aku iseh kerjo pengen urip mulyo
kabeh kuwi demi awakmu

mas ojo nganti cidro
tak jaluk tresnoku mbok jogo
kuatno atimu ojo nganti ngeliyo
sabaro aku mesti teko

percoyo o aku
tresnoku mung siji kowe
ora gampang keganti liyane

udan iseh banyu
langit iseh biru
tresnoku iki mung kanggo awakmu

INTRO

mas ojo nganti cidro
tak jaluk tresnoku mbok jogo
kuatno atimu ojo nganti ngeliyo
sabaro aku mesti teko

percoyo o aku tresnoku mung siji kowe
ora gampang keganti liyane
udan iseh banyu langit iseh biru
tresnoku iki mung kanggo awakmu

percoyo o aku tresnoku mung siji kowe
ora gampang keganti liyane
udan iseh banyu langit iseh biru
tresnoku iki mung kanggo awakmu

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Ambyar Atiku