Lirik Lagu H.W Kongko - Aku Iki Sopo Dudu Apa Apamu

Lirik Aku Iki Sopo Dudu Apa Apamu - H.W Kongko

Title : Aku Iki Sopo Dudu Apa Apamu
Artist : H.W Kongko
Songwriter : H.W Kongko
Label : BRITPRO Studio

Lyrics Aku Iki Sopo Dudu Apa Apamu

aku iki sopo dudu sopo sopo
nanging atiku dadi loro
nyawang awakmu di larani neng ngarep moto iki
perih ati ra tego ngingeti

masiyo aku ora iso nduweni
awakmu sedih atiku melu perih

aku iki sopo dudu apa apamu
nanging ati iki mendem perih
aku iso opo dudu apa apamu
awakmu isih sayang dek'e

aku iki sopo dudu sopo sopo
nanging atiku dadi loro
nyawang awakmu di larani neng ngarep moto iki
perih ati ra tego ngingeti

masiyo aku ora iso nduweni
awakmu sedih atiku melu perih

aku iki sopo dudu apa apamu
nanging ati iki mendem perih
aku iso opo dudu apa apamu
awakmu isih sayang dek'e

aku iki sopo dudu apa apamu
nanging ati iki mendem perih
aku iso opo dudu apa apamu
awakmu isih sayang dek’e
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.