Lirik Lagu FDJ Emily Young - Kedanan

Lirik Lagu FDJ Emily Young - Kedanan

Lirik Kedanan - FDJ Emily Young


Title : Kedanan
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Ali PX
Label : ARD Management

Lyrics Kedanan


sing koyo biasae
isun koyo gedigi
duwe roso demen
kari kenemenen

buru ketemu pisan
ati wis sing karuan
rasane koyo wong kedanan
opo mulo sun iki kedanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani

sing koyo biasae
isun koyo gedigi
duwe roso demen
kari kenemenen

buru ketemu pisan
ati wis sing karuan
rasane koyo wong kedanan
opo mulo sun iki kedanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani

Baca Juga : Lirik Lagu Sambel Terasi - FDJ Emily Young