Lirik Lagu Eny Sagita - Gede Roso

Lirik Lagu Eny Sagita - Gede Roso

Lirik Gede Roso - Eny Sagita

Title : Gede Roso
Artist : Eny Sagita
Songwriter : Abah Lala MG 86
Album : Single

Lyrics Gede Roso

kudu piye maneh anggonku mbuktekke
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
pengenku mung siji nyenengke atimu

opo kurang percoyo
opo kurang bukti
kabeh wis tak lakoni
kudune kowe ngerteni

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe ning atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

kudu piye maneh anggonku mbuktekke
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
pengenku mung siji nyenengke atimu

opo kurang percoyo
opo kurang bukti
kabeh wis tak lakoni
kudune kowe ngerteni

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe ning atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe ning atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.