Lirik Lagu Donna Jello - Emong Tanpo Riko

Lirik Lagu Donna Jello - Emong Tanpo Riko

Lirik Lagu Emong Tanpo Riko - Donna Jello

Title : Emong Tanpo Riko
Artist : Donna Jello
Songwriter : Gopy
Label : Duta Music

Lyrics Emong Tanpo Riko

seru welas atinisun
nong riko sing ono watese
hang isun sidem yo hang isun roso
bungahe ati mung nyanding riko

mugo riko hang biso nggawe
tentreme lahir batin iki
embuh tah ndane isun tanpo riko
koyo layangan pedhot bolahe

rasane koyo limbung nong awang awang
kegowo angen tanpo arah tujuane
isun emong urip tanpo riko
hang nggawe ati iki sirno

iki gambare gedine welas isun
sun mugo baen bakalan di langgengaken
welas isun kanggo riko
sing kiro biso musno

INTRO

mugo riko hang biso nggawe
tentreme lahir batin iki
embuh tah ndane isun tanpo riko
koyo layangan pedhot bolahe

rasane koyo limbung nong awang awang
kegowo angen tanpo arah tujuane
isun emong urip tanpo riko
hang nggawe ati iki sirno

iki gambare gedine welas isun
sun mugo baen bakalan di langgengaken
welas isun kanggo riko
sing kiro biso musno

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.