Lirik Lagu WF Azizah - Tangise Langit

Lirik Lagu WF Azizah - Tangise Langit

Lirik Tangise Langit - WF Azizah


Title : Tangise Langit
Artist : Wafiq Azizah
Songwriter : Dedy Boom
Album : OM. Sakha 4
Genre : Khatulistiwa Record

Lyrics Tangise Langit


nono maning hang biso
ngusapi eluh isun iki
nono maning hang biso
ngadahi derese banyu moto iki

mergo wes keseron
riko ngelik ngelik
mbujak ati nisun
mergo wes kebacut
ati iki wes sing nompo
tekane awak riko

mung siji hang sun jalok
ojo riko marek maning
mergo ati wes sing biso
ngelungaken sepuro

sabar sabare ati
mesti ono watese
ojo di kiro meneng
biso riko gawe areng

mung siji hang sun jalok
ojo riko marek maning
mergo ati wes sing biso
ngelungaken sepuro

sabar sabare ati
mesti ono watese
ojo di kiro meneng
biso riko gawe areng

mung siji hang sun jalok
ojo riko marek maning
mergo ati wes sing biso
ngelungaken sepuro

sabar sabare ati
mesti ono watese
ojo di kiro meneng
biso riko gawe areng

Baca Juga : Lirik Lagu Ngenes Tanpo Riko - WF Azizah